Så handlar du

För att få beställa från Liten på Landet måste du vara över 18 år. Annars måste du ha målsmans medgivande. Vårt organsisationsnr är 5568428378

Frakt:

Frakt tillkommer på din order med 39 kr oavsett vikten. Detta gäller inom Sverige. Vid beställning till utlandet följer vi postens prislistor och måste även ta ut en avgift på ca 50 kr för att täcka bankens avgifter. För mer information om leverans till utlandet maila oss på nina@litenpalandet.se Vi har ingen lägsta ordersumma. obs! Det är bara barnkläder som kan skickas till utlandet pga för dyra frakter. Tyvärr har vi heller ingen möjlighet att skicka reavaror utomlands.

Betalning:

För tillfället erbjuder Liten på Landet 4 olika betalningsalternativ.

Kortbetalning

Kostnad 0 kr Kortbetalning med Visa, Mastercard Liten på Landet har ett avtal med Payer som har ett 100% säkert system. Dina pengar kommer att dras från kortet i samma stund som du godkänner ordern. Du måste själv bekräfta din order för att den ska gå igenom. Payer kommer att stå som betalningsmottagare på ditt aktuella kontoutdrag Självklart så används den bästa krypteringsteknologin SSL, 3D- Secure som skyddar dina kontokortsuppgifter.

Förskottsbetalning

Kostnad 0 kr Betalning görs till Bankgiro nr 5706-2069. Så fort betalningen har kommit Liten till Landet tillhanda så skickar vi beställningen.

Direktbank

Kostnad 0 kr Detta är ett absolut säkert och ett enkelt sätt att betala med. Du betalar via din egen internetbank precis som du gör när du betalar dina räkningar. Du slussas automatiskt in till din egen internetbank och betalar med hjälp av din egen dosa. Som det ser ut idag så är det Swedbank och Handelsbanken som detta gäller.

Faktura!
Via kreditor kan vi erbjuda våra kunder faktura, Detta till en extrakostnad av 35 kr. Fakturan skickas med paketet.

Leverans:

Vi skickar en orderbekräftelse till dig direkt efter utförd beställning. Om varan skulle vara slut så kontaktar vi dig snarast. Finns varorna hemma så har du dem hemma hos dig inom 3 dagar i allmänhet.

Ångerrätt:

Enligt konsumentköpslagen har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit varan. Detta gäller när varan är oanvänd och varan skall befinna sig i samma skick som när du fick den. Maila oss alltid innan du skickar tillbaka varan så vi vet att den är på väg . Returfrakten betalas av dig (detta gäller alltid även vid byte) Läs mer om dina rättigheter på Konsumentverkets hemsida. Vid ev. frågor ring 070-6336341 eller maila nina@litenpalandet.se Vi reserverar oss för slutförsäljning speciellt under reaperioder. Vi kan tyvärr inte stå för bortkomna paket som är returnerade av kunden utan kunden står själv för "returrisken". Om det skulle vara något fel på varan vid leverans så står givetvis Liten på Landet för returkostnaderna. Kontakta oss snarast vi ev. fel. Detta gäller även vid reklamtioner att du kontaktar oss före du skickar tillbaka varan Vi skickar dig en returlapp.

Outlöst försändelse
För försändelse som ej löses ut varpå paketet går i retur til Liten på Landet, debiteras en avgift om 200:- inkl moms för frakt och hantering.

Personuppgifter:

När du gör en beställning lämnar du dina adress och personuppgifter. Dessa uppgifter lämnas aldrig vidare utan lagras endast av Liten på Landet.

Copyright:

Samtliga bilder och texter är Liten på Landets om inget annat anges. Detta innebär att all kopiering ej får användas vare sig för privat eller annat bruk. Vid REA så måste ordern vara betald inom 7 dagar. Sedan kan vi tyvärr inte hålla plaggen längre. Det är det priset som står när du beställer som gäller och det priset som du betalar efter. Skulle priset sänkas ytterligare efter din beställning är lagd så gäller det inte lagda ordrar.

Välkommen att lägga din order!
Kundkorgen är tom.


Tips!
Nova Star Grandpa T smurf
Nova Star Grandpa T smurf
112,5:- (225:-):-


Betaltjänster
Betalningsalternativ
Liten på Landet erbjuder flera olika betaltjänster, Klarna, Payer, direktbetalning och kortbetalning. Läs mer om våra betaltjänster


Liten på landet
Göberga 4
573 97 TRANÅS
Telefon: 070-6336341
Produktion:
Jan Fång

Design:
John Ivarsson